Våren?


Här finns allt från kryddstarkt till ljuvligt doftande sommarblommor samt goda grönsaker till matlagningen, gamla och nya favoriter. Mer på gång.

 

Chili och Paprikor

Kryddor

Övriga Grönsaker

Foto: Wexthuset.com

Kål och rotfrukter

Övriga Sommarblommor

Aktuellt för plantorna i sortimentet!

Plantorna börjar att ta mer och mer plats, och det är inte så långt kvar till första plantförsäljningen. Dessutom byggs det ett växthus i trädgården, får se hur långt vi kommer med det i sommar, kom gärna och kika se nedan.

Jag kommer att sälja plantor på Rinkaby Gård som har Öppen gård, andra försäljningen är på Växtmarknaden på Tyrolen, Blädingen och tredje försäljningen Drömrundan där vi har premiäröppning för vår trädgård med växtförsäljning, fika att köpa och lite loppis, datum, tid och plats se nedan. 

Datum för premiäröppningen av trädgården har ändrats från 6 Maj till 27 Maj, så hinner vi med alla planer och liv! :) Skicka gärna ett mail eller ta kontakt via Facebook vid frågor eller funderingar. Tacksam för nya tips och idéer från er.

Växtförsäljning

29-30 April 12-16 Rinkaby Gård

7 Maj 10-15 Växtmarknad Tyrolen, Blädinge

27-28 Maj och 3-4 Juni 10-17 Premiär Öppen trädgård, se via Drömrundans hemsida, medverkande nr.29 Mariebos trädgård och plantor.

Välkomna!