Buskrosor

Hem | Sortiment | Rosor

William Morris

Austinros, remonterar med blommor i aprikos-rosa nyanser. Stark doft. Tålig och tillförlitlig, utmärkt till att de längre bak i rabatten. Höjd 1.5 m och bredd 1 m. Zon 4.

179:-

Comte de Chambord

Portlandros, remonterar med fyllda djuprosa blommor som är skålformade. Buskros med härlig söt och stark doft. Höjd 1,2 och bredd 1,2. Zon 5.

149:-


Maidens Blush

Tillhör Albarosorna och är en uppskattad gammeldagsros (före 1754) som är riktigt härdig till zon 6. Odlas som buskros men kan även klättra i de södra delarna. Engång blommande med ljusrosa blommor och knoppar som går i ljusgult, blommar med en stark doft. Skuggtålig, kan växa som häck och på norrväggar. Höjd 1,8 m och bredd 1,5 m. Zon 6.

149:-

Wildeve

Austinros, remonterar med ljusrosa blommor som har en aprikos nyans när den öppnar sig. Kan odlas i rabatten, som en häck. Fin yvig mindre buske som även passar att odlas i en större kruka. Med en lagom härlig, frisk doft. Frisk sort. Höjd 1 m. Zon 3.

179:-

Munstead Wood

Austinros, remonterar med purpurröda fyllda blommor, stora skålformade blommor. De nya bladen har en nyans i brons, fin kontrast. Stark härlig och fruktig doft. Frisk sort. Höjd 1 m och bredd 0,9 m. Zon 4.

199:-